Min Biotop/kolonihave

tirsdag den 17. februar 2015

1. forsøg på at lave smør

fløden før piskningen, fløden har ikke syrnet inden eller fået stue temperatur, den er kold fra køleskabet
fløden er nu ved at blive til smør og vallen er ved at trække ud

her er det meste af vallen taget fra smørret

smørret er blevet pisket sammenvallen
smørret smagte meget flødeagtigt, til næste gang vil jeg prøve at lade den stå i stuetemperatur først og se om det vil tage noget af flødesmagen.









Indsendt af Unknown kl. 14.31
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: fra jord til bord

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ▼  2015 (37)
    • ►  april (1)
    • ►  marts (17)
    • ▼  februar (11)
      • Kyllinger lavet af natur materialer fra mine ture ...
      • Friluftsliv i skoven
      • Kakler
      • 1. forsøg på at lave yogurt
      • 1. forsøg på at lave smør
      • besøg på by museet i haderslev
      • Kærnemælk
      • 3.forsøg på at lave yoghurt
      • 2. Forsøg på at lave smør
      • Forsøg på at lave karry
      • 2. Forsøg på at lave yoghurt
    • ►  januar (8)
  • ►  2014 (8)
    • ►  december (4)
    • ►  november (4)
  • ►  2013 (11)
    • ►  november (4)
    • ►  oktober (2)
    • ►  september (4)
    • ►  august (1)

Om mig

Unknown
Vis hele min profil
Vandmærke tema. Leveret af Blogger.